Cloakroom Project One

On this project we could not do a lot with the lay due to the limitations on space. To make this room stand out we retained the false wall to conceal the cistern and extractor fan and create a feature using the tiles behind the toilet. Within this feature we fitted an access panel for future maintenance of the cistern and fan. The contrast between the dark floor tiles and light wall tiles helps to make this room feel bigger than it is.

Our engineers replaced the old copper pipe work with new chrome pipe, this was especial effective for the heated towel rail feeds. They matched well with the chrome heated towel and chrome valves. To finish the room our team of installers fixed the toilet pan and heated towel rail into place and added the finish touches by fitting the carpet to tile door bar, trimming the door down and re-hanging it.